VOORWOORD

Met voorwoord Gerard Joling

Lieve Anne,

Nadat ik gebeld werd door mijn lieve collega Willeke Alberti, om mij te complimenteren over mijn optreden in een programma van Jeroen van der Boom, hadden we een leuk gesprek over van alles en nog wat. We waren het met elkaar eens dat je lekker moet doen waar je blij van wordt. Ze vroeg mij: ‘ken je dat boekje van Anne Verstegen?’. ‘Nee’, zei ik. Willeke zei: ‘ik stuur het je op’. Binnen een paar dagen kreeg ik het boekje ‘Doe Waar Je Blij Van Wordt’.

Ik las het in één adem uit… wat een golf van positiviteit! Ik was er erg van onder de indruk. Het lijkt allemaal zo makkelijk ‘doen waar je blij van wordt’, maar als je dit boekje leest kun je met een paar mooie verhalen en aanwijzingen inderdaad heel blij worden.

Nu ben ik gevraagd door Anne om het voorwoord te schrijven voor haar nieuwe boek ‘Laat Het Leven Leuk Zijn’. ‘Ja ja’, hoor ik u denken, maar dit is wederom zo’n positieve opstapeling van prachtige voorbeelden van hoe je negatieve gedachten om kunt zetten in iets positiefs. Voorbeelden genoeg in dit nieuwe boek van Anne!

Wees dankbaar, verwacht het onverwachte en blijf in jezelf geloven, hoe nederig dat ook soms mag zijn. Wees wijs en maak jezelf blij.

Anne, ik wens je alle goeds. Heel veel succes met je nieuwe boek en laat de zon schijnen in jouw leven! Ik heb in ieder geval van je boek genoten.

Heel veel liefs, GerardOver het boekje

Het leven kan écht leuker zijn


Na het succesvolle groene boekje 'Doe waar je blij van wordt!', is er nu de blauwe variant: 'Laat het Leven Leuk zijn!'. Ook weer een boekje dat je leven zomaar kan veranderen! 'Laat het Leven Leuk zijn!' bestaat uit korte, lekker leesbare hoofdstukken met een onverwacht eenvoudige diepgang. Naast de Wet van Aantrekking gaat het vooral over 'anders kijken' naar situaties, ervaringen en mensen. Dit boek maakt je er op eenvoudige wijze van bewust dat het leven écht leuk(er) kan zijn... mits je leert om er anders naar te gaan kijken... Want zodra je er anders naar gaat kijken, ziet het er ook anders uit!

Voorwoord door Gerard Joling:
"Dit is wederom zo'n positieve opstapeling van hoe je negatieve gedachten kunt omzetten in iets positiefs. Voorbeelden genoeg in dit nieuwe boek van Anne!"

Anne Verstegen heeft de prettige intentie om zo veel mogelijk mensen ervan bewust te maken dat het écht mogelijk is om je mooiste leven zelf te creëren en te kiezen voor geluk. Door het ontwikkelen van meer Zelfliefde én het toepassen van de Wet van Aantrekking, verbeter je je leven. Haar stelling is: Hoe leuker je jezelf vindt, hoe leuker het leven zal zijn! Voor jezelf en ook voor je omgeving.


Bestel het boek hier

Gerelateerde producten 🍀

  • Doe Waar Je Blij Van Wordt! 🍀

    19.99
  • Doe waar je blij van wordt!-Pakket ❤️

    Oorspronkelijke prijs was: €39.95.Huidige prijs is: €27.50.

NIEUWS

WIL JE MEER LEZEN?
BEKIJK AL ONS NIEUWS

Lees hier alle blogs

7 augustus 2019

De Complimenten-hanger

Jaren geleden kocht ik via internet een eenvoudige sleutelhanger: een ringetje met daaraan allemaal rechthoekige gekleurde papiertjes die waren beschreven met leuke, lieve woordjes. Zo simpel, […]
15 juli 2019

Bekijk de nieuwe Boektrailer!

Het straalt rust, eenvoud en helderheid uit, net als het boekje. Het is vol kleur en mooie afbeeldingen, net als het boekje.Het is klein en overzichtelijk, net […]
11 juni 2019

De hier-worden-we-blij-van top 10 🍀🍀🍀

Bij de Like, Deel en Win actie op Facebook, hebben we aan de lezers gevraagd om te vermelden waar ze blij van worden. Uit al die […]

VRAGEN?

Voel je vrij om contact
op te nemen06 55 39 06 10


MAIL

Snel een mailtje
sturen

    Webwinkel