Tonnie is echt zó mooi!

Het is een boek voor jong en oud:
want het is voor kinderen van 4 tot 94 jaar

Het is een boek voor jongens en meisjes:
want Tonnie is een kleurrijk MENSJE.
‘geen hij, geen zij, maar gewoon ik’, zoals Tonnie zelf zegt.

Het is een boek met een boodschap:
want ‘Doe waar je blij van wordt!’ is de boodschap van dit kleurige boek. Het klinkt zo simpel… en dat is het ook! Zeker als we dat onze kinderen al van kleins af aan meegeven.

Het is een boek met gouden stralen:
want Tonnie leert de eenvoudige wijsheden van de Zon ☀️. Wijsheden, zoals de Wet van Aantrekking en je focussen op dát wat je WEL wilt en kunt.

Het is een boek met heel veel kleur:
want op élke pagina staan de prachtige tekeningen van Sophie Gulickx.

Ennnn… het is een boek dat iedereen kan (voor)lezen:
want het is geschreven met extra grote letters in het bijzondere dyslexie-lettertype. Handig maar vooral ook heel mooi!

Dus kort en krachtig:
Hét leukste kinderboek met een zonnige boodschap

 

Over Anne Verstegen


‘Anne Verstegen heeft de prettige intentie om zo veel mogelijk mensen ervan bewust te maken dat het écht mogelijk is om je mooiste leven zelf te creëren en te kiezen voor geluk. Door het ontwikkelen van meer Zelfliefde én het toepassen van de Wet van Aantrekking, verbeter je je leven. Haar stelling is: Hoe leuker je jezelf vindt, hoe leuker het leven zal zijn! Voor jezelf en ook voor je omgeving.


Bestel het boek hier

 

Doe waar je blij van wordt!

Dat is de boodschap van dit kleurige kinderboek. Het klinkt zo simpel… en dat is het ook! Zeker als we dat onze kinderen al van kleins af aan meegeven.

Tonnie is een mensje dat deze eenvoudige wijsheden leert van de Zon ☀️. Wijsheden, zoals de Wet van Aantrekking en je focussen op dát wat je WEL wilt en kunt. Tonnie leert de Zon☀️ om veel te dromen en te fantaseren omdat op die manier álles mogelijk is.

Want als wij onze kinderen leren om te doen waar ze blij van worden, worden deze kleine mensjes échte grote mensen. Echt groot in hun denken en hun doen, in hun gelukkig zijn. En dat is wat we allemaal willen, toch?

Wandel gezellig met Tonnie mee door dit kleurige boek en beleef de mooie avonturen. Het staat vol met prachtige tekeningen van Sophie Gulickx en is geschreven met speciale dyslexie-letters. Zodat alle kinderen van 4 tot 94 jaar het goed kunnen (voor)lezen.

(voor)leesboek voor kinderen van 4 tot 94 jaar

 

Gerelateerde producten 🍀

  • Doe Waar Je Blij Van Wordt! 🍀

    19.99
  • Doe waar je blij van wordt!-Pakket ❤️

    Oorspronkelijke prijs was: €39.95.Huidige prijs is: €27.50.

NIEUWS

WIL JE MEER LEZEN?
BEKIJK AL ONS NIEUWS

Lees hier alle blogs

7 augustus 2019

De Complimenten-hanger

Jaren geleden kocht ik via internet een eenvoudige sleutelhanger: een ringetje met daaraan allemaal rechthoekige gekleurde papiertjes die waren beschreven met leuke, lieve woordjes. Zo simpel, […]
15 juli 2019

Bekijk de nieuwe Boektrailer!

Het straalt rust, eenvoud en helderheid uit, net als het boekje. Het is vol kleur en mooie afbeeldingen, net als het boekje.Het is klein en overzichtelijk, net […]
11 juni 2019

De hier-worden-we-blij-van top 10 🍀🍀🍀

Bij de Like, Deel en Win actie op Facebook, hebben we aan de lezers gevraagd om te vermelden waar ze blij van worden. Uit al die […]

VRAGEN?

Voel je vrij om contact
op te nemen06 55 39 06 10


MAIL

Snel een mailtje
sturen

    Webwinkel