OVER HET BOEKJE

Een boekje dat je leven verandertDoe waar je blij van wordt!’ is een boekje dat je leven verandert. Op een eenvoudige en heldere manier maakt het je ervan bewust hoe leuk en belangrijk jij bent! Simpelweg door het te lezen, laat dit boekje je weer herinneren dat de liefde voor jezelf van grote invloed is op je liefde voor anderen. Want vaker iets doen waar je blij van wordt, laat je stralen en daarmee maak je de wereld telkens weer een beetje mooier... Lees het, geef het of ontvang het als een mooi cadeau.

Voorwoord door Willeke Alberti:
‘Sinds ik dit boekje gelezen heb, doe ik alleen nog maar waar in blij van word!’

Anne Verstegen heeft de prettige intentie om zo veel mogelijk mensen ervan bewust te maken dat het écht mogelijk is om je mooiste leven zelf te creëren en te kiezen voor geluk. Door het ontwikkelen van meer Zelfliefde én het toepassen van de Wet van Aantrekking, verbeter je je leven. Haar stelling is: Hoe leuker je jezelf vindt, hoe leuker het leven zal zijn! Voor jezelf en voor anderen.


Bestel het boek hier

NIEUWS

WIL JE MEER LEZEN?
BEKIJK AL ONS NIEUWS

17 mei 2019

YESSSS, de boeken zijn binnen!

YESSSSS!!! ‘Doe waar je blij van wordt’ is binnen en overal verkrijgbaar! Eindelijk is het dan zover: de eerste boeken zijn binnen en wat geeft dat […]
6 maart 2019

Drie gratis hoofdstukken

Ben je benieuwd naar de inhoud van Doe waar je blij van wordt? Dat komt goed uit. Je kunt nu tijdelijk drie gratis hoofdstukken downloaden.
6 maart 2019

Een kaartje waar je blij van wordt!

Het kaartje was er eerder dan het boek. Sterker nog, de omslag van het boek en de titel daarvan zijn ontstaan naar aanleiding van het kaartje. De uitspraak ‘Doe waar je blij van wordt!’ gebruikte ik vaak om mensen in mijn omgeving en in mijn praktijk te activeren om vooral de dingen te doen die ze zélf leuk vinden.

VRAGEN?

Voel je vrij om contact
op te nemen06 55 39 06 10


MAIL

Snel een mailtje
sturen

BESTEL NU